miercuri, 26 ianuarie 2011

Another Saturday Night....

Banuiesc ca deja e evident ca in fiecare sambata seara ma duc la film. Guilty pleasure <3
So here`s how the story starts:
Era cam 7 fara 5 seara si eu cautam pe net episodul 4 din Lost Girl - Vplayu cui l`o facut x(. Bineinteles Ioana deja ma presiona sa ma grabesc, dar in zadar - Lost Girl comes first. Intr`un final am gasit, m`am imbracat si am pornit spre film. De data asta am fost la "Love and Other Drugs". O comedie romantica. Genul meu preferat. De ce? Fiindca stiu deja ce o sa se intample. Stiu ca totul o sa se termine cu bine. Iubesc finalurile fericite - sunt atat de rare.
Deci... am ajuns acolo si am asteptat sa inceapa filmu. Drept sa spun m`am dus la el nu pentru ca ma interesa in special povestea, ci pentru Jake Gyllenhaal, unul din actorii mei preferati. Nici poveste nu m`a dezamagit. Fata bolnava de Parkinson care nu poate iubi - so me...- se indragosteste de agentul de vanzari care nu poate iubi la randul sau. Si asa mai departe.
Am ajuns la concluzia ca toate filmele pe care le vad sunt porno :|. Adica pana si in Masacrul din Texas tipa aia si`a scos pistolul de undeva din chiloti si s`a impuscat :|. Anyway, privelistea de la film a fost minunata, mai ales datorita lui Jake Gyllenhaal - pentru baieti a fost Anne Hathaway care a avut de asemenea scene nud. Si ma bucur foarte mult ca am fost la film pentru ca am "invatat" un nou cuvant: anaconda. Nu sarpele, altceva :>
Era o scena in care Jamie - Jake - si Maggie - Anne - s`au inregistrat facand sex. Cateva zile mai tarziu  fratele lui vede caseta. Jamie se intoarce acasa si il surprinde. Vrea sa`l bata - si chiar o face -, dar fratele sau are cateva lucruri de spus:
"Toate lucrurile sunt marite la televizor? Adica frate, are sanii chiar asa de mari?" si apoi "Iar cand te`am vazut pe tine... Parca o anaconda a intrat in cadru".
Nu replicile exacte, dar esentialul. Adica pe jos am fost cand am auzit replica. Si n`am fost singura. De atunci avem nume de cod: anaconda :))

NOTA: Three Days Grace -  No More
              3 Doors Down - It`s Not My Time
              3 Doors Down - Runaway
              Taylor Swift - You`re Not Sorry
              Led Zeppelin - Stairway To Heaven
              Three Days Grace - Bully

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu