joi, 27 ianuarie 2011

Just a dream...or a nightmare

Uneori te trezesti dintr`un vis, iar uneori, din cand in cand, te trezesti intr`un vis. Asta mi s`a intamplat mie. Am deschis ochii, cu capul zvacnindu`mi, constienta ca prin ceata ca`mi era frig. M`am uitat in jos si mi`am vazut picioarele desculte. Nu`i de mirare ca`mi era frig. Purtam o camsa de noapte din matase alba, iar parul saten imi era lasat liber.
Mi`am ridicat privirea si m`am uitat in jur. Eram inconjurata de copaci, iar norii negri se intindeau pe cer. Iarba verzuie imi gadila talpile, iar vantul imi facea pielea ca de gaina. Uf...
Am ratacit mai departe, reusind intr`un final sa ies din padurea infricosatoare. In departare auzeam o cioara cantandu`si cantecul. Primul gand care mi`a trecut prin minte a fost "Damon....".
Terenul din jur era pustiu si vestejit. Norii negrii au acoperit eventual cerul, asa ca totul era intunecat - de parca as fi ajuns intr`un fel de iad. In fata mea se vedea o casa mica, vopsita toata in alb. Era foarte dubioasa - complet parasita. Nestiind ce sa fac, m`am apropiat de ea. Vantul ma facea sa tremur, bagandu`mi suvite din breton in ochi. Parca intr`un fel nu vroia sa ma apropii...
Dar nu l`am ascultat - adica, cand ascult eu pe altcineva in afara de mine? M`am apropiat cu pasi tematori de usa alba si am deschis`o. Nu`mi venea sa cred ce am gasit. Parca as fi intrat intr`un apartament de lux de la Four Seasons. 
Cineva era pe canapea. O persoana scunda, blonda. Am descoperit ca era Ioana. 
- Ce faci aici? am intrebat`o.
- Te asteptam.
Deodata, paradisul s`a transformat intr`un cosmar. Din toate partile au inceput sa izvorasca pitoni, anaconde, tot felul de serpi, cocosi, gaini, curcani, pisici,... Toate animalele care ma inspaimantau. Ce e asta? Ce naiba? 
M`am indreptat spre cea mai apropiata iesire si am iesit din casa groaznica. Nici nu am pasit bine in exterior ca am vazut doua anaconde uriase veninid inspre mine dinspre padure. Erau insotite de serpi cu clopotei. Am intrat inauntru, unde alti serpi misunau pe jos. M`am asezat pe canapea langa Ioana si o gaina a venit repede la picioare si se uita fix la mine. Avea ochii mari, caprui. Inspaimantator.
- Ce naiba e asta? Iti bati joc de mine?
Gaina nu se oprea. Ma fixa cu privirea, hipnotizandu`ma. Mi`am luat inima in dinti si am dat`o deoparte cu piciorul. Degeaba - tot revenea. Ingrozita, mi`am revenit in fire.
"Ce naiba", mi`am zis, "m`am saturat! eu ma trezesc!"
urmatorul lucru pe care l`am vazut a fost ceasul de pe biblioteca. Plina de sudoare m`am trezit, m`am uit in prejur si am adormit iar. Am inceput sa ma gandesc la lucruri frumoase, pozitive si am adormit.
A fost doar un vis... sau un cosmar. Cert e ca nu mai vreau sa trec printr`unul asemanator :|.
P.S: Happy birthday, Lore >:D<.
NOTA: A Fine Frenzy - Near To You
             Bon Jovi - Always
             Evanescence - All That I`m Living For
             Beatles - Yesterday
             Counting Crows - Colorblind



3 comentarii:

  1. Mersii Laura:o3
    ily;;)
    auzi, inteleg la faza cu serpii,anacondele,curcanii-astea ma ingrozesc si pe mine,da totusi GAINI?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. o sarit una pe mine cand eram in curte la urisor :|
    si in plus is evil
    nu le`ai vazut :-SS
    is mai evil decat evilu :((
    in plus sunt o ciudata
    ciudatilor nu le plac gainile >:P
    ily too <3 :*

    RăspundețiȘtergere