luni, 24 ianuarie 2011

Optimism.

In general eu sunt o persoana realista. Ce inseamna asta pentru mine? Pai sa vedem: 75% pesimism, 15% optimism si 5% sentimente incurcate rau de tot. De obicei privesc prin perspectiva pesimismului, dar se mai intampla si sa fiu optimista. De obicei cand incerc optimismul se intampla lucruri nedorite. Dar intr`o zi m`am trezit gandindu`ma cum ar fi sa fiu optimista pentru o zi. Am ales vinerea trecuta si lunea asta - adica azi.
Vineri: Am inceput ziua bine, m`am trezit la 9 - nu am facut consiliere -, am mers la scoala - pe drum am primit un bulgare in cap :|. "Ok", mi`am zis,"asta nu e nimic, o sa fie bine". Si a fost. La fizica am luat un 9 pe proiect, dar tot mi`a iesit media 10, am luat 10 la test la mate :> - si`mi iese 10 8-> :X:X -, pauza de dupa mate am fost foarte fericita si am facut ce fac eu cand sunt fericita: cant, dansez si sar in sus, imbratisez toate persoanele pe care le vad si le si pup. La biologie mi`a ascultat colegii, iar eu am ascultat muzica. In pauza de dupa a fost si mai super: am inceput sa cant "vino inapoi" - vita de vie rocks \m/ - si mi s`a alaturat si o colega - Daiana. Apoi colegii - ca de obicei - s`au cerut acasa de la geogra si engleza, si, surpriza, ne`a lasat. A fost o zi buna. Nu`mi prea amintesc - memoria cui o facut`o - ce am facut dupa ore, dar cred ca in  principal am pierdut vremea cu Ioana si Luci - vara`mea si iubitu`so - si m`am jucat The Sims 3 :). Yeah... My life is kind of boring sometimes :-<.
Luni: Dupa un weekend bun - o sa scriu despre ziua de sambata mai incolo, iar duminica am fost la snowboard - m`am intors la scoala. Iar. Seara anterioara am terminat de vazut Lost Girl - exista ceva mai rau decat sa`ti ia o tarfa stupida Norna dragostea pentru cineva, lasandu`te pustiit? Exista, dar acum  nu`mi vine in cap :). Luni dimineata mi`am propus sa intarzii un pic la sport, dat ca intotdeauna ajung prima X), asa ca am plecat de acasa la fara 10. Bineinteles ca am intarziat. Pe drum m`am intalnit cu o colega dintr`o clasa paralela - Andreea - si am mers impreuna spre scoala. Pe cand sa ajungem m`a sunat blonda - Octavia -, iar cand sa raspund am alunecat si am tras o tranta pe piciorul drept - AUUU :((:(( -. Ajunsa la sport, m`am schimbat si am mers in sala. Proful nu ajunsese asa ca am inceput sa disec cu blonda toate episoadele din Lost Girl - bine ca`s numa 13. La jumatea orei vine profu si ne zice ca trebuia sa venim pe 9 :| :O:O. Ii spusese la Moga, dar cineva inteligent a sters tabla si majoritatea n`au aflat. Apoi am continuat disecarea cu Octy si, surpriza, am primit o minge de handbal in fata - fututi Bobu matii. Am avut ceva probleme cu respiratia 8-| , am plans un pic, si apoi mi`am revenit. In ora de istorie la Octy i s`a facut rau, in ora de georga am aranjat hartii si am conspectat o lectie iar ora de romana n`am facut`o. Am stat cu Stefy si am vorbit de Anaconde :>. O sa ajung la asta mai tarziu >:). La mate am descoperit ce genii matematice suntem noi doua si ca`mi iese media 10 :>:X:X, iar la Franceza am povestit si ne`am facut poze. Pe cand sa ma intorc fericita acasa am mai tras o tranta aproape de blocul Daianei. :-w. Acum astept sa vad daca ma suna Stefy sa iesim sa`i luam cadou la Moga sau nu.
In concluzie ce ar trebui sa cred? Dupa toate cate am patit, ar trebui sa fiu optimista sau nu?
P.S: Happy anniversary 4 tomorrow Stefy&Moga >:D< 
        New-old couple: i`m glad you`re still on Day&Baghiu
        Happy b-day, Lore >:D< :* desi e de abia joi :D
NOTA: Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written In The Stars
              The All American Rejects - Gives You Hell
              Travie McCoy - We`ll Be Alright
              Willow Smith - Whip My Hair
               The Cardigans - Lovefool
               Natasha Bedingfield - Pocket Full Of Sunshine

Un comentariu: