luni, 25 aprilie 2011

thanks for the memories...

Mă gândeam la mine, la tine, la noi. 
Ciudat... cuvântul noi nu există. Nu ştiu dacă a existat vreodată. Cred că pur şi simplu ţi-e prea frică. Aveam planuri. Mda... s-au cam spulberat. Ca praful în vânt...
Chiar credeam că de data asta te vei ţine de cuvânt, dar m-am înşelat. Pur şi simplu am vrut să visez. Să cred că nu totul e pierdut - să sper. Întotdeauna am fost o persoană pesimistă, dar de data asta am vrut să adaug optimism vieţii mele. Nţ. Ai dispărut din viaţa mea la fel de repede cum ai apărut. 
Îmi pare rău? Nu ştiu. Nu ştiu dacă te-am plăcut vreodată sau mi-a plăcut doar ideea de "tu". Cred că mi-a plăcut că puteam fi sinceră cu tine, chiar dacă ştiam că nu-ţi pasă. Erai colacul meu de salvare. Dar se pare că l-am pierdut şi pe ăsta.
Oamenii pleacă. Citatul vieţii mele. Când totul a fost distrus am vrut doar să şti cine sunt. Se pare că nu ţi-a păsat. Azi, când era să mor pentru a nu ştiu câta oară, vreau să-ţi mulţumesc. Pentru o săptămână chiar m-am simţit bine. Apoi totul a plecat. 
Nu sunt tristă - sunt bucuroasă. Am învăţat să nu iau nimic drept garantat şi am început să văd viaţa cu alţi ochi. Aşa că vreau să-ţi mulţumesc. Mulţumesc pentru amintiri.
NOTA: Heart - Alone
             The Pretty Reckless - Just tonight
             The Pretty Reckless - My medicine
             Maroon 5 - Misery
             Lady Antebellum - Need you now
             Jason Walker - Down

4 comentarii:

  1. ii cam diferit de ce scrii tu in general,dar se observa sentimentul pe care l-ai pus aici. Imi place <3!

    RăspundețiȘtergere
  2. fara sarcasm si ironie :D
    am facut ce fac eu mai bine - mi-am transpus sentimentele pe hartie <3

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) nu ca duminica am scris si pe hartie ceva in genu :> numa o fost si o parte mai "dark" :D

    RăspundețiȘtergere